Home Over mij Plekjes Contact
Snappie's plekje in Nijmegen

Welkom op mijn webnestje!

Snappie

Mijn naam is Snappie en het is leuk dat je even komt kijken. Ik zal me even voorstellen. Mijn lichaamsmaten en gewicht mag je niet direct weten, dat is privé, maar je mag wel weten dat ik vrij klein ben. Tot aan kuithoogte van een mens. Hoog genoeg om daarin te bijten, ook al heb ik dat nooit gedaan. Respect moet je afdwingen, nietwaar? Vroeger vond ik dat nog wel moeilijk, maar tegenwoordig kan ik heel goed mijn mening laten horen. Vooral van buurhondjes snuffelend aan de voordeur, of poezen in de tuin ben ik absoluut niet gediend.

Snappie


Foto van mij

Hobbies

Tja, naar hobbies wordt mij vaak gevraagd. Of ik graag balletjes wil halen. Of met andere hondjes kletsen. Dat boeit mij allemaal niet zo. Wel vind ik de natuur heel fijn om te onderzoeken. Met name afvalproducten van andere wezens vind ik erg interessant. Het doet me goed om de tijd te nemen, die goed te bestuderen met een lange ruik- en snuffelsessie. Daar kan ik echt van genieten, en het is zo interessant hoeveel nuances je in die geuren kunt ontdekken. Daarnaast is wandelen ook wel mijn favoriet. Helaas ben ik niet meer zo goed ter poot als vroeger, en lange wandelingen gaan me niet zo goed meer af. Vooral als het warm is, dan loop ik snel van de ene schaduwplek naar de andere. Zo kom ik toch nog op een efficiente manier een heel eind vooruit.

Globetrotter

Je vraagt je nu af, natuurlijk, hoe oud dat ik ben. Mijn leeftijd mag je best weten, maar helaas weet ik die zelf niet precies. Hou het maar op een jaar of tien, dan zit je er niet ver naast. Ben geboren in Spanje, veel te heet overigens, en daarna verhuisd naar Duitsland. Daar heb ik een tijdje gelogeerd in een pensionnetje, om me daarna voorgoed in Nijmegen te vestigen. Ik dacht dat ik dat toch redelijk goed geregeld heb. Ik heb ook honden gekend in het pensionnetje, die er heel lang zaten, en die zich niet zo gelukkig voelden. Een beetje geluk in het leven is toch altijd erg welkom.

Plekjes

Foto's van favoriete plekjes

Vanuit mijn standplaats Nijmegen maak ik vaak tripjes met mijn huisgenoten hier in de omgeving. Je vindt hier een paar illustraties van de omgevingen waar ik ben geweest. Soms ga ik ook wel weer naar Duitsland voor een paar dagen, dat is echt leuk, in de bossen, heerlijk veel schaduw en superveel geurtjes om te volgen. Heerlijk. Daar heb ik ook een vriendje waar ik het wel goed mee kan vinden. Ik weet het, ik ben niet altijd makkelijk, en het is altijd wel even wennen met elkaar, maar over het algemeen gaat het heel erg goed. Er zit toch ook helemaal niets slechts in mijn Duitse vriend.


Ooijpolder
Bemmel
Ooijpolder
Waal
Ooijpolder
Oostenrijk
Frankrijk
Spiegelwaal

CONTACT

Daten

Nee, daten doe ik niet meer. Ik voel daar echt de behoefte niet toe sinds ik lang geleden na een lange slaap wakker was geworden met iets wat leek op een grote ritssluiting over mijn buik. Daar heb ik wel even last van gehad, maar ik ben nu eenmaal niet kleinzerig. Je moet je dan gewoon een beetje rustig houden en in een mum van tijd ben je weer de oude. Advies kan ik dus wel geven, en als je vragen hebt aan een hondje met veel levens-ervaring laat dan maar wat van je horen.

Nijmegen
Telefoon: +0031241234567
Email: mail@mail.com

Kopje kan ik je helaas niet aanbieden.

www.000webhost.com